TAK!

Vaneinstituttet er et ambitiøst projekt og jeg har trukket på venlige og dygtige menneskers tid og dygtighed. Uden jer, var jeg ikke nået så langt.

Tony Evald Clausen mødte jeg, da jeg var gæst i hans program Morgenmenneske, på Radio4. Siden har han lyttet på mine udkast og givet mig rigtigt gode råd og opmuntring – ikke mindst til formen. Tak, Tony E.

Erik Østergaard har jeg kendt i mange år og jeg har været med i hans podcasts 3 gange gennem tiden. Senest i “Hvem bestemmer i morgen”, som jeg synes blev rigtigt vellykket. Erik har givet mig gode råd om at publivere en podcast og også været så generøs at lytte til mine første prøvende udkast. Tak, Erik.

Nalle Kirkvaag har jeg kendt siden vi studerede og Nalle har givet mig gode råd om lydkvaliteten og brug af lyd og musik som skillere. Og ikke mindst hjulpet mig med at komme til sagen, så jeg ikke taber de mere utålmodige lyttere. Tak, Nalle.

Michael Peo meldte sig på Twitter, da jeg havde postet et par af mine udkast til grafik. Han forbarmede sig over mig og tilbød at designe den flotte grafik, jeg bruger i dag på alle de platforme, hvor man kan høre podcasten. Tak, Michael.

Og så lyder det som en cliché, men er det ikke: når man laver et projekt er det næsten altid ens partner der ender med at høre mest om det. Og i dette tilfælde at gennemhøre en masse versioner. Tak til Line for at holde det ud.