TAK!

Som helt ny podcaster, har jeg søgt hjælp hos mange dygtige mennesker, som både har givet mig opmuntring, og tekniske, indholdsmæssige og personlige råd om det at være podcaster. Tak for det!

Tak til de første lyttere: Det første pilotafsnit som jeg lagde her på siden, blev flittigt hørt af næsten hundrede mennesker fra mit netværk, som har givet mig både feedbak, kritik og ikke mindst bekræftet at emnet og måden jeg griber det an på er rigtig. Tak for det!


Tak til Michael Peo for grafik: Da jeg skrev ud på Twitter og postede de første udkast til grafikken til podcasten, hørte designeren Michael Peo det som et råb om hjælp og tilbøde at designe et ikon – helt gratis.

Det er den du ser her. Jeg er især vild med den runde grafik, der forestiller en cirkel, som symboliserer gentagelserne i vores liv, og de små prikker, som er vaneimpulserne. De er også et ansigt på en lille gul fyr, som vi har kaldt Pod Karsten, som kigger på sin egen vaneimpuls. Og så er den endelig så enkel, at den fungerer som et lille ikon på en mobiltelefon. Tak for det.


Tak til Erik Østergaard, som meget tidligt gav mig gode råd om at publicere og strukturere en podcast – og som tålmodigt lyttede det første afsnit af podcasten igennem og gav opmuntring og feedback. Tak for det.

Erik er vært på podcasten “Hvem bestemmer i morgen?


Tak til Tony Evald Clausen, som lyttede til de allerførste spæde skitser af podacsten og gav mig det fantastiske råd at jeg ikke skulle spekulere så meget på hvordan jeg lyder, men bare snakke løs. Han lærte mig også at det ikke altid skader at være lidt irriterende som podcastvært. Efter min snak med ham, kom jeg i gang med at producere. tak for det.

Tony er blandt andet vært på podcasten “Salgspiloterne


Tak til Nalle Kirkvåg, som lyttede til mit første pilotafsnit og gav mig gode råd om at skabe pauser og ikke mindst en hel masse uundværlige tekniske råd, som førte mig sikrere igennem den jungle det er at lave en podcast professionelt. Tak for det.

Nalle udgiver podcasten “Naturligvis” og har også været med til at skrive “Podcasterens Håndbog“.


Tak til internettet for alle de artikler og tutorials, som jeg har tyet til, når der lige skulle løses et praktisk problem. Uden internettet, var denne podcast bogstaveligt talt intet. Tak for det.