S2/E1 (Vanerejsen): Emhætten og den indre støj

Nye studerende kan begynde her!

I denne nye sæson (eller det nye semester, som jeg kalder det her på vaneinstituttet), går vi i dybden med vaneændringerne. Hvor det forrige semester introducerede dig til vaner og bød på både teori og en case, tager dette semester dig på en vanerejse, som begynder i det øjeblik du står med en problemvane, til du forhåbentligt er blevet fri af vanen. Ikke sådan at den er komplet tryllet væk (sådan virker vi mennesker ikke ret tit). Men sådan at du har lært at håndtere den og at forstå hvad der foregår i dig.

I denne første lektion, skal du tune ind på alt det du i dag gør ved dine vaner, som (sandsynligvis) ikke virker. Du skal nemlig lære at blive opmærksom på den mentale støj, som går i gang hos mange mennesker, især hvis vi har kæmpet med en problemvane længe. Den støj kalder jeg for “emhætten”.

Hvis du vil vide hvad det handler om, så skynd dig at lytte til episoden. Og hvis du vil have alle episoder i Vanerejsen (dette semester) på skrift gratis, så skynd dig at tilmelde dig instituttet. Jeg udgiver nemlig alle manuskripterne som GRATIS ebog, som du kun får, hvis du er tilmeldt Vaneinstituttet.

Vi høres ved

Jeg tror på dig

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *