Om Vaneinstituttet

Vaneinstituttet er for dig der gerne vil lære mere om vaner og adfærd.

Hvad enten du er privatperson (det er vi jo alle) eller også arbejder professionelt med mennesker, støder du ofte på vaner som en kraftig drivkraft for vores adfærd. Her får du mulighed for at komme videre.

Dine vaner er en livsnødvendig del af dig og lige meget hvilken vane du har, så har den altid et formål – også selvom du ikke helt kan få øje på det. Vaner følger nemlig ikke altid den logik som din fornuft gør. Og hvis du prøver at ændrer dine vaner, uden at have nøglen til at forstå dem, er det måske ikke så underligt at du ofte fejler.

Her på Vaneinstituttet får du netop den vanebevidsthed, som gør at du i fremtiden vil være bedre til at forstå de vaner, som ellers kan virke så ulogiske og forkerte. Og at ændre – eller i hvert fald påvirke dem.

Podcasten – lyt dig til vanebevidsthed

Vaneinstituttet begyndte med podcasten af samme navn. Podcasten er nu i gang med sæson to, som har fået navnet Vanerejsen. Her går vi i dybden med processen fra du identificerer din vane, til du får brudt den.

Vanevejleder – Arbejder du med andre mennesker?

Hvis I arbejder med klienter, patienter eller borgere, støder I måske på vaner, I ikke helt ved hvordan du griber an. Ved at booke et vanevejleder-kursus, lærer I basal venateori. Og så lærer I at have en pofessionel samtale om vaner, med jeres klienter/patienter eller borgere. Læs mere om kurser i vaner og vanearbejde.

Foredragene

Anders har holdt foredrag om psykologi og adfærd i mere end 10 år og lærer hvert år tusindvis af mennesker at forstå deres vaner. Han får altid gode evalueringer

Vaneklinikken – hjælp med dine problemvaner

Vaneklinikken tilbyder direkte 1:1 hjælp til dig der kæmper med problemvaner. Læs mere om vaneklinikken her.

Podcasten er blevet til med gode menneskes hjælp. Den skabes af Anders Colding-Jørgensen og du kan høre den her.