Om Vaneinstituttet

Hvad går det ud på?

Vaneinstituttet er et gratis tilbud til dig, der kæmper med dine vaner og er træt af at kæmpe alene. Her lærer du om dig selv, gennem podcast, nyhedsbrev, online forløb, live online meetups, bøger og hvad jeg ellers finder på. Alt indhold er gratis – uden nogen former for modkrav. Det eneste du skal gøre er at blive medlem.

Hvordan foregår det?

Når du tilmelder dig, modtager du Vaneinstituttets nyhedsbrev. Du får også adgang til nogle af de ting jeg går og arbejder på. Dem har jeg lagt bag et nemt login her på siden. Læs mere om hvordan det foregår her.

Hvem står bag?

Jeg hedder Anders Colding-Jørgensen og jeg er uddannet adfærdspsykolog (cand.psych.) og din “rektor” her på Vaneinstituttet.

Jeg er en total adfærdsnørd og har arbejdet med vaner og adfærd i mere end 20 år. Til dagligt holder jeg foredrag, hjælper virksomheder, kar klienter i min egen klinik (som hedder Vaneklinikken) og skriver bøger. Min seneste udkom på Gyldendal og jeg skriver nu på den næste. vaneinstituttet er mit formidlingslaboratorium, hvor jeg giver og får en masse igen.

Hvorfor er Vaneinstituttet gratis?

Jeg kan leve af min karriere som foredragsholder. Derfor kan jeg tillade mig at lave noget jeg bare synes er fedt – især hvis det kan hjælpe andre. Jeg skal altså ikke tjene penge på Vaneinstituttet – tvært imod koster det mig penge (og en masse tid) at lave. Hvis du får lyst til at hyre mig til et foredrag, starte i behandling i Vaneklinikken eller booke et kursus til din organisation, er det selvfølgelig fint. Men du er 100% velkommen til bare at tage imod.

Seriøst – det er OK!

Hvis du vil have fat i mig…

Vil du fortælle eller spørge mig om noget eller har du forslag til indhold eller emner til podcasten (eller er der noget teknisk galt), kan du kontakte mig her. Jeg har truffet en beslutning om ikke at svare mails uden for almindelig arbejdstid, men med det forbehold, svarer jeg så hurtigt jeg kan.