S4/E4: “The mind always fails first”

Hvornår i forløbet begynder folk typisk at falde fra deres træningsforløb – og hvorfor? Og hvilke gode grunde til at springe træningen over, kan du forvente at “Kreativ Afdeling” begynder at give dig?

I denne lektion prøver jeg at selv klæde mig selv på til at genkende og modstå alle de gode argumenter der vil komme, når jeg har trænet et stykke tid og det nu begynder at blive svært. Når hvedebrødsdagene er ovre og “shit gets real”. Og når min hjerne begynder at gøre modstand.

I podcasten møder du Magnus – min nye personlige træner. Han vil hjælpe mig med at forstå hvad der sker og forberede mig på det unkt, hvor motivationen begynder at blive svær at fastholde.

Når sindet begynder at fejle.

Det er endnu en lektion der handler om at træne. Men den kan jo handle om alle mulige længerevarende projekter, du går i gang med i dit liv.

Du får også at vide hvor citatet i titlen kommer fra. Kan du gætte det?

Du kan følge Magnus her