INTRO: Velkommen til Vaneinstituttet

Hvilken strategi bruger du, når du gerne vil ændre en vane? Hvis du aldrig har tænkt over at du har en strategi for at ændre vaner (for det har du), bliver du med garanti klogere af at lytte til Vaneinstituttet.

Vaneinstituttet er nemlig en klog podcast om psykologi, adfærd og vaner.  Dit første semester her på instituttet består af 10 lektioner, som vil hjælpe dig til at få en bedre vaneforståelse og gøre dig mere fri til at vælge hvordan du reagerer på dine vaner i fremtiden.

Vi kommer hele vejen rundt omkring vaner, hvorfor du har dem og hvordan du kan påvirke dem, i løbet af hele semestret. Denne episode er introduktionen til semestret, hvor du hører hvorfor det overhovedet er en god idé at arbejde med vaner – og hvad  Vaneinstuttet kan gøre for dig og hvad du kan forvente. Du kan se denne episode  som din rustur.

Disse podcast-lektioner er psykologiske boullionterninger, så du kan sagtens lytte til dem flere gange. Det er de faktisk beregnet til.

Vært på podcasten er mig,  adfærdspsykolog, Anders Colding-Jørgensen. Mig kan du læse mere om på virkeligheden.dk

Du kan også selv blive optaget på Vaneinstituttet ved at tilmelde dig her.

Kender du andre der kunne have godt at at forstå deres vaner bedre, så del denne podcast. Den er helt gratis og uden reklamer – som en hjælp til dig, der gerne vil forstå hvorfor du somme tider beslutter at gøre ét, men alligevel ender med at gøre noget andet.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *