Lektion 3: Vanekæderne der “trækker i vanen”

Denne lektion handler om at opdage VANEKÆDERNE. Vanekæderne er de steder hvor årsagen til den vaner du står med lige nu, skal findes i valg du tidligere har truffet.

Glæd dig – der er mange eksempler og når du først kender begrebet, kan det være svært at forstå at du har kunnet klare dig uden.

Denne lektion er også den sidste hvor vil skal lære at forstå vanerne. I de kommende lektioner, skal vi arbejde med at forandre dem. Det er sikkert det som er den vigtigste årsag til at du lytter til Vaneinstituttet i det hele taget.

Vaneinstituttet er en podcast med adfærdspsykolog Anders Colding-Jørgensen. Det er også en podcast der handler om psykologi, adfærd og vaner.

Dette første semester består af 10 lektioner, som lærer dig at forstå, analysere og ændre dine vaner. Den er designet til at blive lyttet fra første til sidste semester og de enkelte lektioner – eller episoder, er designet til at blive hørt igen og igen.

Du kan læse mere om mig, Anders Colding-Jørgensen på virkeligheden.dk

Hvis du vil indskrives på instituttet, kan du blive det her.

Du kan også kontakte mig her og f.eks. stille spørgsmål, jeg måske bruger i en kommende episode (med din tilladelse, såklart). Jeg svarer altid på dine mails.

Jeg glæder mig til at begynde rejsen med dig. 

Jeg tror på dig.

Anders

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *