Lektion 4: ENDELIG arbejder vi med vanerne

Yes! I denne lektion begynder vi endelig at arbejde med at ændre vanerne, efter at have lært om bagrunden og om hvad vaner egentlig er (og hvorfor du har dem), i tidligere lektioner.

I dag arbejder vi med en konkret vane og du ser de trin du skal igennem, fra du står med en vane der plager og forvirrer dig, til du har løftet dig op over “vanelabyrinten” og kan begynde at se mønsteret i vanen.

Måske vil du bliver overrasket over at man kan se vaner på denne måde. Og over hvor let det er, når du først ved hvad du skal kigge efter. For dine vaner handler faktisk ikke om selve vaneadfærden (for eksempel at spise slik). De handler om noget helt andet.

Men episoden begynder faktisk nede i Superbrugsens afdeling for chips – hør selv hvad der så sker der.

Vaneinstituttet er en podcast med adfærdspsykolog Anders Colding-Jørgensen. Det er også en podcast der handler om psykologi, adfærd og vaner.

Dette første semester består af 10 lektioner, som lærer dig at forstå, analysere og ændre dine vaner. Podcasten er designet til at blive lyttet fra første til sidste lektion og de enkelte lektioner – eller episoder, er designet til at blive hørt igen og igen.

Du kan læse mere om mig, Anders Colding-Jørgensen på virkeligheden.dk

Hvis du vil indskrives på instituttet, kan du blive det her.

Du kan også kontakte mig her og f.eks. stille spørgsmål, jeg måske bruger i en kommende episode (med din tilladelse, såklart). Jeg svarer altid på dine mails.

Jeg glæder mig til at fortsætte rejsen med dig. 

Jeg tror på dig.

Anders

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *